Veliko raspetljavanje – kreni u pravom smjeru i ostvari svoje ciljeve

Zapetljavanja ima raznih.

Nekad se zapetljaš jer su te odgajali zapetljani roditelji.

Nekad se zapetljaš u nekom odnosu, ne znaš da li da ideš ili da ostaneš, nemaš pojma šta treba da bude prvi korak ni kako uopšte dođe do toga da od onako sjajnog početka više nema ni male iskre ljubavi.

Nekad se zapetljaš na poslu, jer radiš nešto što više toliko ne voliš, jer ne zarađuješ koliko želiš, jer uopšte ni nemaš posao, jer se ne baviš onim o čemu oduvijek sanjaš.

Nekad se zapetljaš zbog sopstvene lijenosti i loše organizacije vremena i navika koje nikako ne možeš da prekineš.

Zapetljanost je normalni dio ljudskog iskustva, svi se prije ili kasnije zaglavimo, zakočimo, izgubimo. To je tako prirodno! Ono što je problematično je to što ne znamo kako da se raspetljamo. A ne znamo jer od silnog fokusiranja na to šta NEĆEMO, zaboravimo šta HOĆEMO.

Već tri godine svakodnevno pomažem ljudima da se raspetljaju. Svi moji klijenti dolaze sa različitim pričama, drugačijim životima i zavrzlamama. Svi oni su zdravi, snažni i predivni ljudi koji su se prosto nekako zapetljali i još uvijek nisam vidjela dva identična zapetljavanja. Ipak, svi oni imaju jednu zajedničnu stvar: nemaju jasan cilj. A za svako raspetljavanje, cilj je ključna stvar!

Postavljanje dobrih ciljeva je nemjerljivo važno za postizanje bilo kakvog uspjeha. I najčešće korak na kome se sapletemo. Znam, jer sam i sama nekad bila veoma zapetljana. Jer je bilo faza kada sam htjela sve i nedostajao mi je fokus i faza kada nisam htjela ništa, samo sam životarila.

Danas osjećam da živim svoju svrhu, obožavam svoj život i uživam u njemu. Kreirala sam svoju svakodnevicu da izgleda onako kako ja želim, a ne kako mislim da drugi misle da ja treba da živim. Kada naiđu loši trenuci, svjesna sam svojih ciljeva i to mi daje pokretačku energiju. Za godinu dana sam od male koučing prakse napravila profitabilan biznis koji stalno raste, sarađujem sa ljudima i kompanijama za koje iskreno mislim da su predivni, imam slobodu da sama organizujem svoje vrijeme i više ne zavisim od šefova, dugih sastanaka i besmislenih administrativnih poslova. Uz to imam kvalitetan privatni život, konstantno učim nešto novo i radim na sebi, pišem i crtam… A sve je počelo onda kada sam riješila da ću da se raspetljam i kada sam prvi put u životu počela da pravim svoje ciljeve, onako kako meni odgovara.

I pošto je sreća da se dijeli, riješila sam da u 2018. godini podijelim sa tobom svoje znanje i vještine. Na intenzivnoj jednodnevnoj radionici „Veliko raspetljavanje – kreni u pravom smjeru i ostvari svoje ciljeve“ ću ti otkriti svoju tačnu formulu za postavljanje vrhunskih ciljeva. Evo šta možeš da očekuješ od radionice:

  • Naučićeš od mene kako sam ja korak po korak uspjela da se raspetljam i ostvarim fantastične rezultate u svom životu.
  • Naučiću te da praviš razliku između cilja i želje.
  • Naučiću te kako da napraviš vrhunske ciljeve koji su mjerljivi, ostvarivi, ispirativni i u skladu sa onim što ti najiskrenije hoćeš u životu.
  • Pomoći ću ti da definišeš šta je stvarno tvoj cilj, a šta je cilj koji su ti drugi nametnuli.
  • Ako uopšte ne znaš šta želiš u životu, pokazaću ti strategiju koju ja koristim onih dana kada jednostavno nisam sigurna ni u šta.
  • Podijeliću sa tobom najvažnija iskustva sa koučinga koja će ti pomoći da prepoznaš negativne obrasce u svom životu.
  • Naučiću te da napraviš plan koga ćeš se lakše pridržavati.
  • Objasniću ti šta je potrebno za usvajanje novih navika.
  • Pomoći ću ti da prepoznaš prve korake i da jednostavno kreneš.

Ovo je radionica na kojoj nema mjesta za gluposti. Koristim jednostavne, isprobane korake, praktične alate i konkretno znanje. Moja misija je da svako ode sa radionice sa jasno napisanim ciljevima i konkretnim planom akcije.

Veliko raspetljavanje je zakazano za subotu, 27. januar, od 10h do 18h, u centru Podgorice. Za rane uplate do 17. januara važi posebna fantastična cijena od samo 45 eura. Nakon toga, cijena se penje na 59 eura (što je i dalje jeftinije od para prosječnih patika, s tim što će te ovo životno dovesti mnogo dalje). Ako želiš da se prijaviš za radionicu, klikni ovdje.

Za više informacija, pošalji mi poruku na jelena@smartchange.me i ja ću ti sa zadovoljstvom odgovoriti u najkraćem roku.

 

 

Ukoliko želiš da zakažeš individualni koučing sa mnom u Podgorici ili preko Skype-a, piši mi na jelena@smartchange.me 
Ilustracija i tekst su autorski rad Jelene Marković. Zabranjeno je kopirati sadržaj sa ove stranice bez dozvole autora.

0 Komentara

Postavi komentar

Želiš da se pridružiš diskusiji?
Slobodno komentarisi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *