Kako mogu da pomognem?


POJEDINCIORGANIZACIJE

Pojedinci

Ljubavni život ne ide glatko

Svi smo nekad bili u situaciji da nešto ne štima na polju partnerskih odnosa. Bilo da prolaziš krizu u vezi/braku ili da imaš poteškoća da uspostaviš kvalitetan odnos sa nekim, uz pomoć koučinga možeš da stvoriš sve preduslove za kvalitetan odnos.

Želim promjenu na poslu

Na poslu provodiš trećinu svog vremena. Dobre poslovne i profesionalne odluke su važne, a na koučingu ćeš dobiti objektivnu i nepristrasnu podrška kada ih donosiš.

Nedostaje mi motivacije

Znaš šta želiš ali ne znaš kako da počneš i odjednom se osjećaš nekako bezvoljno? Uz malo profesionalne podrške, dobićeš nazad onaj osjećaj poletnosti i elana koji ti fali da ostvariš svoj cilj.

Osjećam se zaglavljeno

Iako na prvi pogled djeluje da imaš fantastičan život, negdje duboko osjećaš da nešto ne štima i da to nije to. Pomoći ću ti da se što zdravije i bezbolnije nosiš sa teškim emocijama, a na koučingu možeš i da shvatiš šta je to što te koči da imaš život koji ćeš obožavati.

Nalazim se u konfliktnoj situaciji

Odnosi sa dragim ljudima ponekad nailaze na krize koje nas uzdrmaju. Ako imaš poteškoća da uspostaviš normalnu komunikaciju sa nekim ko ti je važan i drag, na koučingu možeš da naučiš da upravljaš konfliktnim situacijama i, iznad svega, da se nosiš sa stresom koji one nose.

Organizacije

Treba nam idealan zaposleni na idealnoj poziciji

Manje organizacije koje nemaju HR službe ne znaju kako da same urade testiranja kandidata, obave razgovore za posao i donesu pravu odluku o tome koga da zaposle. HR agencije su često hladne, previše korporativne i ne pristupaju vam dovoljno lično. Ne brinite, ja ću vas uključiti u svaki korak prilikom zapošljavanja novih ljudi, zajedno sa vama ću obaviti razgovore za posao, za vas ću uraditi testiranja i provjere kandidata i vodiću računa ne samo o tome da je vaš novi radnik kompetentan, već i da se njegov profil ličnosti uklapa u potrebe vaše organizacije.

Radimo pod velikim stresom

Da li znate da je stres glavni ubica produktivnosti i glavni krivac za visok stepen nezadovoljstva radnika? To znači da zbog stresa vaš posao ne zarađuje onoliko koliko bi mogao. Jednostavan, brz i zabavan anti-stres program koji je zasnovan na najsavremenijim metodama će u velikoj mjeri uticati na poboljšanje raspoloženja i veću produktivnost u vašoj organizaciji. Anti-stres program traje samo 30 minuta dnevno (onoliko često koliko vi procijenite da treba) i predstavlja najproduktivniji i najzabavniji način da vaši zaposleni provedu pauzu i sa nje se vrate energizovani, motivisani i rasterećeni.

Želimo da unaprijedimo meke vještine (soft skills)

Vještine prodaje, pregovaranja, vještine vrhunske komunikacije, upravljanje konfliktima, upravljanje vremenom, rad sa napornim klijentima, motivacija zaposlenih… Male vještine koje prave razliku između prosječnih i najuspješnijih organizacija i lidera. Naručite jedinstvene treninge i radionice, dizajnirane samo za vas koji će vam pomoći da razvijete onu meku vještinu koja vam je najpotrebnija.

Naš tim nije savršeno usklađen

Zvuči kao da je vrijeme za team-building! Bez obzira na to da li radite u velikom ili malom timu, team-building vam pomaže da razvijate osjećaj kolegijalnosti, poboljšate odnose, uspostavite još bolju saradnju i povećate produktivnost. Za vaš tim ću kreirati jedinstveni program koji prati potrebe vaše organizacije i koji će podstaći sve članove da zablistaju u svom punom potencijalu!

X