O Meni

Svakodnevica puna radosti i život koju ćeš obožavati su mogući. Znam, jer sam i sama uspjela da se raspetljam iz osrednjih odnosa i poslova na kojima nisam bila srećna i počela da živim svoj život iz snova.

Zdravo, ja sam Jelena Marković.

Ja sam magistar komunikologije i NLP master i coach. Vjerujem da malim promjenama u razmišljanju i navikama možemo da napravimo velike promjene u kvalitetu života i moja misija je da pomognem pojedincima da te promjene postignu. Znam da se najbolje stvari u životu kriju odmah iza granica zone komfora i pružam podršku svima onima koji se odvaže da krenu na to hrabro putovanje.

Diplomirala sam novinarstvo i komunikologiju, a nakon toga sam završila i master studije iz oblasti komunikologije. Pokrenula sam projekat Smart Change tokom 2014. godine, sa prvobitnom idejom promocije koučinga. Kako sam ja napredovala tako je i Smart Change rastao i razvio se u mrežu za lični razvoj i u moj posao iz snova. Od tada do danas sam sarađivala sa više crnogorskih organizacija (Lovćen osiguranje, Doding enterijeri, Crveni krst Crne Gore, Pedijatrijska ordinacija Doktorica Mica, Savez slijepih Crne Gore, i drugi) i iza sebe imam bogato iskustvo u individualnom koučingu.

Danas imam život koji obožavam i sa zadovoljstvom pomažem i drugima da se raspetljaju i ostvare svoje najveće ciljeve, lične i poslovne.

Kome mogu pomoći

X